Welkom bij Paramaribo Collection

Bij Paramaribo Collection geloven we dat mode en schoonheid hand in hand gaan. Ons merk, opgericht door BOSROKO N.V., is toegewijd aan het brengen van de beste kleding en cosmetica, geïnspireerd door het rijke culturele erfgoed van Paramaribo, Suriname.

Onze Missie

Onze missie is om onze klanten kwalitatieve, stijlvolle en betaalbare mode- en schoonheidsproducten te bieden. We streven ernaar diversiteit te vieren en individuen te versterken om zichzelf uit te drukken door middel van onze collecties.

Onze Waarden

  • Kwaliteit: We geven prioriteit aan uitmuntendheid in alles wat we doen en zorgen ervoor dat onze producten aan de hoogste normen voldoen.
  • Inclusiviteit: We vieren diversiteit en streven ernaar onze producten voor iedereen toegankelijk te maken.
  • Duurzaamheid: We zijn toegewijd aan duurzame praktijken, van het inkopen van materialen tot productie en verpakking.
  • Klantgericht: Onze klanten staan centraal in ons merk. We luisteren naar uw feedback en verbeteren continu om aan uw behoeften te voldoen.

Wat Ons Onderscheidt

  • Unieke Ontwerpen: Onze collecties zijn geïnspireerd door het diverse culturele erfgoed van Paramaribo, en bieden unieke en exclusieve ontwerpen.
  • kwalitatieve Materialen: We gebruiken alleen de beste materialen om ervoor te zorgen dat onze producten niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en comfortabel zijn.
  • Klanttevredenheid: We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn. Vanaf het moment dat u onze website bezoekt tot de dag dat u uw bestelling ontvangt, zijn we er om de beste winkelervaring mogelijk te maken.

Ons Verhaal

Paramaribo Collection is geboren uit een passie voor mode en een verlangen om de unieke mix van culturen in Paramaribo te laten zien. Onze oprichter, geïnspireerd door de levendige kleuren, patronen en tradities van Suriname, wilde een merk creëren dat deze rijke culturele lappendeken weerspiegelt.

Sinds onze oprichting zijn we uitgegroeid van een klein lokaal bedrijf tot een internationaal erkend merk, bekend om onze onderscheidende ontwerpen en toewijding aan kwaliteit. Elk stuk in onze collectie is doordacht ontworpen en vervaardigd om een vleugje charme van Paramaribo aan uw garderobe toe te voegen.

Main Menu